dimarts, 9 de juliol del 2013

CAPSA PER REGALAR

Després d'uns dies de molta feina, he trobat un temps per dedicar-lo a preparar un regal per a una bona amiga. Com que tenia una capsa de cartró per reciclar m'ha semblat que, una vegada decorada, podria ser un embolcall preciós.
Paper d'escrapbooking, cinta adhessiva de dues cares i uns pocs elements decoratius han estat suficients per posar-me a la feina. En acabar, he pensat que el disseny de la tapa podia ser també una bonica targeta de felicitació.


Els detalls han sigut uns fils simulant estenedors i unes petites flors de roba amb unes "perletes" en el centre per donar-li un toc de sensibilitat.


El contingut de la capsa, per a no desvetllar la sorpresa, ja us el mostraré un altre dia.


Estic contenta amb el resultat final!

8 comentaris:

  1. Ha quedat una capsa molt bonica!
    Segur que li agradarà molt a la teva amiga.
    Salutacions

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Ametlla,
      és una capsa molt senzilleta, econòmica i queda prou bonica.
      Besades
      Carme

      Elimina
  3. M´encanta l´artesania en general i molt especialment la del paper: albums, quaderns, records de festes... Una mica tard, però estic contenta d´haver trobat aquest blog i de tenir,ara,més temps lliure per poguer-hi entrar. Gràcies a qui em va ficar en aquest blog sense jo adonar-me'n a través de Fer de Mestres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguda a Fer de Paper i jo també li agraeixo a qui etva ficar aquí ;)
      És una gran alegria rebre comentaris de persones que comparteixen l'estimació per l'artesania.
      Per motius familiars, fa molt de temps que no publico cap entrada però estic segurs que entre aquestes pàgines trobaràs alguna petita inspiració.
      Fins molt aviat!

      Elimina
  4. Avui, 16 de febrer entro en aquest blog... No se si en sabré, perque el mon virtual m´espanta una mica, però de moment ho intentaré... ja veurem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marina,
      ho has fet genial.
      Tu arribes i jo quasi he marxat; ja que la meva vida personal se m'ha complicat i tinc molt poc temps per a fer res de paper.
      Una abraçada i benvinguda!

      Elimina