divendres, 6 de desembre del 2013

PREPARANT REGALS!

Ja fa dies que penso en els regals de nadal i com fer-los bonics; fins i tot els embolcalls.
Ahir a la paperera del meu fill vaig descobrir-hi uns envasos buits de patates fregides i em van solucionar l'embolcall de dos regals que havia de preparar.


Únicament em calia decorar-los pensant en els gustos de cadascuna de les persones a qui van dirigits els regals: un de més clàssic per a la mare i un de més informal per a la filla.
Si no teniu massa temps per fer-ho, podeu folrar els envasos amb un rectangle de paper decorat (aprox. 22,5 cm x 25 cm) que enganxareu al cilindre amb cinta adhesiva de dues cares. Finalment, una llaçada el complementarà.
Imatge del blog a thousand words. Clica!
Si feu de mestres podeu utilitzar aquests tubs, decorats amb diverses tècniques, com a regalet de nadal per portar a casa, per endreçar-hi llapis de colors o qualsevol altre material que tingueu a l'aula.

6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gràcies!
      En temps de crisi cal pensar-se-les totes... ha,ha,ha.
      Petonets
      Carme

      Elimina
  2. Respostes
    1. Elisabet, és cert que han quedat molt bonics aquests embolcalls però no és mèrit meu; ja saps que m'agrada molt l'scrapbooking i sempre acabo trobant la manera de gaudir-ne.
      Muac's

      Elimina
  3. M'encanten!! Q originals!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Helena,
      espero que t'animis a fer-ne. Així, gaudiràs en veure el resultat final i les cares de felicitat de les persones que els reben. Clar que, si no t'agraden les patates fregides... ha,ha,ha.
      Una abraçada!
      Carme

      Elimina