dijous, 24 de gener del 2013

DOLÇOS PEL CARNAVAL

Quan arriben les festes, a casa ens agrada fer un detall pels petits de casa. El Nadal obliga a regalar joguines, per Sant Jordi engresca comprar un conte a les paradetes dels carrers i per Carnaval... aquest any els infants buscaran el nas del pallasso. 
Vaig veure aquesta idea a Pinterest, pensada per Nadal i feta amb el dibuix d'en Rudolph, el ren. En trobar-la, ràpidament, vaig pensar que la podria adaptar a la cara d'un pallasso.


Per fer aquests Dolços de Carnaval necessiteu unes cartolines decorades, el dibuix de la cara d'un pallasso, unes bossetes de plàstic transparent, boletes de xocolata i de xiclet vermell.
Clica per descarregar la imatge.
Ompliu la bossa amb unes quantes boletes de xocolata i una de xiclet. Retalleu un rectangle amb la cartolina i plegueu-lo per la meitat. Grapeu-lo a la bossa i enganxeu-hi el dibuix del pallasso amb cola.



Aquí teniu els Dolços pel Carnaval, on és el nas del pallasso?


Si feu de mestres, ompliu una bossa amb tantes boletes com infants teniu a la classe i un xiclet vermell.
El joc consisteix en trobar el nas del pallasso entre totes les boletes sense obrir la bossa. Quan tots els infants hi hagin jugat repartiu una boleta de xocolata a cadascú/una i deixeu el nas vermell pel pallasso!

2 comentaris:

  1. no entenc molt el joc Carmen

    ResponElimina
    Respostes
    1. Josefa, és un joc sensorial de motricitat fina per a infants petits (P2 o P3).
      Com que la boleta vermella queda amagada entre les 25 o més boletes de xocolata, els infants, sense obrir la bossa, amb les mans han d'anar movent la bossa i les boletes fins que troben el nas del pallasso.
      Està aquí, està aquí!, diuen tots.
      Al final, s'obre la bossa i cada nen i nena, amb els dits fent la "pinça", agafen la seva boleta de xocolata per menjar-se-la.
      Potser és complicat d'explicar, o jo no ho faig prou bé, però és molt divertit de fer!!!
      Besets de Carnaval

      Elimina