dimarts, 15 de gener del 2013

SUPORT PEL MÒBIL

El telèfon mòbil s'ha tornat imprescindible en les nostres vides i quan ens trobem sense cobertura o sense bateria ens sentim desconnectats del món.
Per evitar-ho, podeu portar sempre a la bossa o cartera, un suport de paper per carregar el mòbil en qualsevol endoll.

Aquest suport és molt senzill de fer si disposem d'una tira de cartolina i retallem uns cercles a cada extrem per on passar-hi el connector.


Per descarregar la plantilla en PDF, cliqueu aquí

Quan el vaig fer, a casa em van dir que si hi havia un curt circuit, com que la cartolina és un material combustible, podria ser perillós. Aleshores vaig pensar quin altre material podria ser no-inflamable com l'alumini.
Reciclar l'envàs d'un tetra brik va ser la solució!
Netegeu bé l'envàs, desmunteu-lo, dibuixeu-hi la plantilla per la part exterior i després de retallar-lo poseu-hi uns petits complements per decorar el material platejat. Com que jo en vaig fer pels de casa, l'element decoratiu eren les inicials dels nostres noms.



De totes maneres serà un suport per a urgències, per utilitzar-lo una estoneta fora de casa i mai per tenir-lo connectat moltes hores i sense control visual. 

4 comentaris:

  1. Una idea molt original!
    Jo que sempre tinc problemes per carregar el mòbil... solucionat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va molt bé perquè no ocupa espai i sempre ho pots portar a la bossa.
      Gràcies pel comentari!

      Elimina
  2. este ya lo conocía, pero haces cosas monísimas!!!
    Sabes lo que me pasa a mí? pues que no les hago fotos a las cosas que hago, total no las voy a poner en ningún sitio porque me da vergüenza!!
    Lo último que he hecho han sido unos colgantes de hilo de plata y perlas que les han encantado a mis amigas, eran el regalo de cumpleaños. Ya llevo un montón hechos, jajja. Hasta mi madre se ha encaprichado con uno, pero no tengo fotos. Soy un poco desastrosa para mis cosas...
    petonets, corazón.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Blanca,
      vergüenza ninguna!
      Si ya desnudamos nuestras almas en nuestros post, en los comentarios que dejamos se quedan nuestras percepciones, al mostrar nuestra afinidad al elegir los temas saben nuestras convicciones, las personas blogueras a quien nos acercamos cuentan nuestras emociones... ¡si ya saben todos como somos! ja,ja,ja.
      Anda, anímate y haz un nuevo blog "Actividades artísticas de Blanca", seré tu primera seguidora. ja,ja,ja.
      Besazos creativos
      Carme

      Elimina